Nikon
https://www.nikon.nl/nl_NL/

Sigma Lenzen 
https://www.sigmabenelux.com/nl/objectieven

Espaco Talassa

 

 

Based in Pico, Espaço Talassa is the first sustainable whale watching tourism base dedicated to the observation and research of cetaceans in the Azores. Echt een aanrader om eens een weekje de zee op te gaan.
  
https://www.espacotalassa.com/en/

Waarneming.nl
https://www.waarneming.nl

Sovon 
https://www.sovon.nl

 

Fotografen,

Michel d’ Oultremont

Al vanaf zijn kindertijd gefascineerd door de natuur, is de Belgische fotograaf Michel d’Oultremont (1992) jaren intensief bezig met de observatie van zoogdieren en vogels. Met een engelengeduld bezocht hij verschillende continenten om daar met zijn camera in de aanslag,  opzoek te gaan en te wachten op het juiste licht, het juiste moment, de perfecte foto.

Met zijn foto’s wenst d’Oultremont emoties te weeg te brengen die echt zijn. Zonder digitale aanpassingen zijn de foto’s stille getuigen van de realiteit en spreken ze voor zich.
D’Oultremont won verschillende internationale prijzen met zijn werk zoals ‘The Rising Star Award’ van de ‘Wildlife Photographer of the year’ in 2014 en de Fritz Polking Award Jr in hetzelfde jaar. D’Oultremont is de eerste fotograaf om beide prijzen in ontvangst te mogen nemen.
                 
http://micheldoultremont.com/en/home/

Marco Ronconi

Een Italiaanse natuurfotograaf puur sang...

http://www.marcoronconi.com/

Andrew S Gray

I’m a image maker based in a small rural Northumbrian village only two fields away from the family farm I grew up on.
With Northumberland as a home its iconic but subtle landscapes, coastline and nature in general have shaped my vision from an early age and continues to inspire me – though the thought of the challenge of a change of scene does appeal now and again.

https://andrewsgray.photography/

Morten Hilmer

Kijk eens een keer naar de fimpjes die Morten bijna wekelijks publiceerd op Youtube, een aanrader..

https://www.youtube.com/user/MortenHilmer